AMBASSADOR SELECTION 47% 70 CL.

På lager

Diplomatico Ambassador Selection er en sjælden perle af de helt store. Den blev lanceret i Europa i 2011, og der kommer kun omkring 600-1000 flasker af denne rom til Danmark om året. Den er destilleret i 100% kobber pot stills og efter 12 års lagring i hvide egetræsfade, er den blevet efterlagret 2 år i Pedro Ximinez fade.

Se også den populære Diplomático Vintage 2005 til kun 848 kr. (klik her)

Den har en dejlig skarp næse, hvor de diskrete aromaer af tørret frugt er kombineret med rig aroma af vanille, krydderier og sukkerrør sirup samt lidt røg i baggrunden. På ganen fortsætter tegnene fra aromaen og går over i en stærk, sammensat blanding af mørk chokolade, aldret tørret frugt, kaffe og vanille; alle med en dejlig cremet mundfornemmelse.

Diplomatico er internationalt anerkendt som en af de bedste rom fra Sydamerika. Den produceres på Destillerieas Unidas (DUSA), som har produceret højkvalitets spiritus i mere end 53 år og har 7 destillationsapparater (3 pot destillater og 4 kolonne destillater).

Diplomatico har vundet over 54 medaljer ved internationale konkurrencer såsom SIP Awards, San Francisco World Spirits, Miami Rum XP, Monde Selection etc.

I 2011 opnåede Master Blenderen mr. Tito Cordero stor anerkendelse, da han blev kåret som verdens bedste master blender, som den første venezuelaner nogensinde.

Flagskibet for Diplomatico er deres Diplomatico Reserva Exclusiva, som er et blend udelukkende af rom destilleret i pot destillater og lageret i op til 12 år. Reserva Exclusiva er et pragt eksemplar på alt det, som Diplomatico har at byde på; karakteristisk rund sødme, frugtige noter og en høj intensitet i smagsprofilen.

Type: Rom
Land: Venezuela
Flaskestørrelse: 70 cl.
Alkoholprocent: 47%

Varenummer: 940537 Kategorier , Mærke

1.598,00 kr. Ekskl. moms

Yderligere information

Vægt 700 kg

Relateret varer