SANGRE DE VIDA AÑEJO TEQUILA 40% 70 CL

På lager

Sangre de Vida ultra premium Tequila gør brug af de 500 år gamle traditionelle processer for Tequila produktion. Sangre de Vida bruger de blå traditionelle agave planter af højeste kvalitet. Efter høsten lægges agavehjerterne til langsom ristning i ovne i 38 timer for at udtrække den søde nektar. Gæringsprocessen er 100% naturlig, efterfulgt af tredobbelt destillation.

Herefter kommer Tequilaen på hvide franske egetræsfade fra Limosin. Den franske Limosin eg bringer de særlige komplekse egenskaber, som kvalitets Añejo tequila er kendt for. Efter et helt års lagring kommer Tequilaen på flaske og er nu en Añejo tequila.

Duft: Agave, egefad, karamelliseret honning, mahogni, vanilje og blomster. Alle disse noter er godt bundet sammen af noter af blå agave.
Smag: Variationer af ovennævnte aromaer med elegante overraskelser. Elegant og tilføjer et strejf af kaffe & chokolade (bare et touch).
Krop: En rig krop fuld af smag. Egetræet komplimenter smagen perfekt.
Eftersmag: Elegant og smidig med en rig lang finish af ovennævnte smage/dufte.

Håndmalet flasker
Alle flasker er håndmalet og denne sorte og røde flaske er inspireret af hvordan man i Nicaragua fejrer de Day of the Dead ved at styrke deres følelsesmæssige forbindelse med deres kære, der er gået ved at sove på deres gravsted. Under opholdet udfører de traditioner som at dekorere gravene, bringe mad, tequila og opsætte alter til ære for de døde. At sove på gravsted bringer en helt ny betydning til “hvile i fred.”

SE LEVERINGSINFO

Varenummer: 50-87 Kategorier ,

559,00 kr. Ekskl. moms

Yderligere information

Vægt 800 kg

Relateret varer