RAW Six Shooter for 1 1/4 Size Cones

På lager

Produktdata:

cones udfyldning er nu blevet enklere med den nyligt udgivne RAW Six Shooter til 1 1/4 størrelse forudviklede cones. Denne rulle kan rulle en, to, tre eller seks 1 1/4 RAW-cones på samme tid. Du skal bare fjerne stiften og flytte pladen til at rulle 1, 2 eller 3 cones på samme tid.

Vil du rulle alle seks? Fjern pladen helt. Fyld hullerne med RAW King Size-Cones, tilføj dit yndlingsrygemiddel til toppen, sæt låget på igen og smæk det på en hård overflade. Du kan afslutte dem ved hjælp af nålen,og på cirka 45 sekunder har du op til seks perfekt røgbare cones! RAW Six Shooter fungerer også som bærer for dine fyldte cones, så røg dem alt nu, eller spar et par til senere, op til dig! Instruktioner er inkluderet inde og en instruktionsgrafik er tilgængelig i billedsektionen.

RAW Six Shooter er rygere, der er den hurtigste, lettere og mest bekvemme måde at fylde dine cones på. Det er billigt og så let at bruge, at vi ved, at du vil være meget tilfreds med dit køb. Beløn ​​dig selv med bekvemmeligheden ved at spare tid, ryge mere arbejde mindre.

Varenummer: ACC-814 Kategori Mærker ,

145,00 kr. Ekskl. moms

Beskrivelse

RAW Six Shooter for 1 1/4 Size Cones

Yderligere information

Vægt 100 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RAW Six Shooter for 1 1/4 Size Cones”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret varer