SANGRE DE VIDA REPOSADO TEQUILA 55% 70 CL

Ikke på lager

 

Sangre de Vida ultra premium Tequila gør brug af de 500 år gamle traditionelle processer for Tequila produktion. Sangre de Vida bruger de blå traditionelle agave planter af højeste kvalitet. Efter høsten lægges agavehjerterne til langsom ristning i ovne i 38 timer for at udtrække den søde nektar. Gæringsprocessen er 100% naturlig, efterfulgt af tredobbelt destillation.

Herefter kommer Tequilaen på hvide franske egetræsfade fra Limosin. Efter 90 dages lagring kommer Tequilaen på flaske og kan nu hedde en Reposado Tequila.

Duft: Frugtagtig, sød mild agave og karamel.
Smag: Fornøjelig sød agave, citrus, peber og egetræ.
Krop: Varm, medium vægt.
Eftersmag: Meget lang og her afslører denne SDV Reposados sande dybde med et strejf af ren varme.

Håndmalet flasker
Alle flasker er håndmalet og denne røde flaske er inspireret af Day of the Dead festlighederne, der finder sted ved bredden af Titicaca-søen i Peru til ære for Satan. Denne region i Peru er for det meste et mineområde og arbejdere bruger meget tid under jorden. Ifølge gamle Inka overbevisninger, lever Satan under jorden og gør minearbejdere meget sårbare over djævelske kræfter på grund af deres daglige nærhed. Til ære for ”El Diablo”, danses traditionelle danse (komplet med dinglende røde krucifikser) og tequila hældes på jorden for at El Diablo kan deltage i festlighederne.

Varenummer: 40-89 Kategorier , Mærke

569,00 kr. Ekskl. moms

Beskrivelse

 

Yderligere information

Vægt 800 kg

Relateret varer