SANGRE DE VIDA SINGLE VILLAGE MEZCAL 45% 70 CL.

Ikke på lager

En Mezcal som har en fantastisk balance mellem den røgede agave og sødmen fra karamel iført håndmalet Mexicansk kultur.

Sangre de Vida bruger både gæret agave juice og agave frugtkødet (hjertet) i destilleringen. Dette skaber en rigere og mere kompleks Mezcal. Sangre de Vida er lavet på den traditionelle metode fra San Juan del Rio, som gennem mange generationer er blevet brugt. Kun de bedste Espadin agaver fra samme landsby bliver brugt til denne produktion.

Den er destilleret tre gange i gamle traditionelle potstills lavet af ler. Dette er en meget langsom og arbejdskrævende proces, men tilføjer et ekstra smags dimission til destillatet.

Fadlagringen foregår på hvide amerikanske egetræsfade. De giver særlige komplekse noter, som kendetegner Mezcal. Efter 60 dage fadlagring afslutter Master Destiller sit håndværk og Sangre de Vida Mezcal er klar til aftapning på de karakteristiske grønne kranier.

Håndmalet flaske
Flasken er inspireret af den Mexicanske gudinde ‘Mayalt’, som havde orme i hendes hjerte.

Smagsnoter:
Frugtagtig, sød mild maguey og karamel; tør med noter af æble, kvæde, vanilje, karamel, maguey og violer. Krop er lidt fedtet, med antydninger af hård slik og røg. Smooth, og alligevel robust, er der flere lag med blomster og smør, der lurer under de forkullede overtoner. Fint niveau af kompleksitet og karakter på grund af den brændte noter. Denne mezcal har en fantastisk balance mellem den røgede agave og sødmen fra karamel.

549,00 kr. Ekskl. moms

Yderligere information

Vægt 700 kg

Relateret varer