CRYSTAL HEAD VODKA AURORA 70 CL. 40%

548,00 kr.

Denne Limited Edition fra Crystal Head er inspireret af nordlyset eller Aurora Borealis som det også kaldes. Crystal Head Vodka Aurora er den samme flotte dødningehovedflaske, men glasset er tilsat iriseret metal, som skaber en levende regnbuefarvet illusion af et nordlys.

Flasken er inspireret af 13 ens dødningehoveder, som Aztekerne lavede for mere end 700 år siden. De var et symbol på livskraften hos mennesker. De gav skuespilleren og komikeren Dan Akroyd inspiration til at skabe CRYSTAL HEAD. Selve flasken er fremstillet af det berømte Bruni-glasværk i Italien.

Vodkaen i Aurora er, modsat den klassiske Crystal Head udelukkende lavet på korn. Mere præcist hvede dyrket i England. Det giver en lidt mere udfordrende og fyldig smag, men stadig med en dejlig portion sødme.

Den engelske hvede transporteres til Canada, hvor det bliver destilleret hele 5 gange (1 gang mere end den klassiske crystal head). Bagefter blendes det ned til 40% alkohol ved tilsætning af rent kildevand fra Newfoundland. Dette kildevand er naturligt filtreret, da det er løber igennem de rå fjelde. Det har en udsøgt smag og renhed.

Til sidst filtreres vodkaen 7 gange, og de sidstre tre filtreringer foregår gennem lag af knuste herkimer-diamanter. En udsøgt luksus vodka, som har vundet hæder for sin smag og design. Aurora har blandt andet vundet guldmedaljen ved San Fransisco World Spirits i 2016.

Leveres i flot sort gaveæske.

Varenummer (SKU): 489543 Kategori: Tag: