Go by vapeson

200,00 kr.

Go by vapeson er en lille og nem e-cigaret, hvor du ikke skal skifte brænder, men derimod skal hele tanken udskiftes, når den smager brændt.

Det eneste du skal tænke på er at påfylde tanken med e-væske og dampe. Påfyldning af e-væske gøres ved at skubbe det øverste stykke af tankens top til side og derved kan der påfyldes e-væske ned i det ovale hul.

Tanken er på 2 ml, med en integreret brænder på 1.6 ohm., så du vil opleve en god  mængde damp.

Når du har taget en helt ny tank i brug eller maskinen er ny skal du lade tanken stå med påfyldt e-væske i minimum 10-15 min. Derved sikre du at brænderen i tanken har suget e-væsken til sig.

Du kan os suge 10-15 gange uden at trykke på knappen, på den måde slipper du for at vente, men vent alligevel minimum 5 min.

Batteriet er på 1500 mAh, som sikre dig strøm til en hel dag. På batteriets knap fungerer som en indikator, der viser hvor meget strøm kapasitet der er tilbage, ved rød lys er der 0-20%, rød/grøn er der 20-70% og grøn er der 70-100% .

Go by vapeson er til dig, som er nybegynder og gerne vil have en brugervenlig og nem e-cigaret, men os til dig der bare vil have noget der fungerer.

Varenummer (SKU): 1011-30 Kategorier: , Tag: