Organica Series Kastoori Røgelsespinde 15gr

18,00 kr.

Goloka ‘Organica Series’ ‘Frangipani’ Røgelsespinde – ‘Frangipani’ er også kendt som plumeria, som er en art plantet langs den tropiske zone på grund af skønheden og duften af ​​blomsterne i parker og haver. I komposition med blomsten af ​​Ailanthus malabarica, der ofte findes i nag champa -blandinger, bliver den karakteristiske duft af disse røgelsespinde til. De vediske helgener citerede åndelig og stemningsforbedring ved at bruge disse dufte. ‘Frangipani’ kan også fremme ro.

Det er videnskabskunst at udnytte naturligt ekstraherede aromatiske essenser fra planter til at balancere og fremme sundhed for kropssind og ånd. Det søger at forene fysiologiske, psykologiske og åndelige processer for at forbedre individets velbefindende. Lad os leve et liv i harmoni!

Ingen dyreforsøg. Intet børnearbejde. Goloka garanterer, at alle fremstillingssæt til denne røgelse bruges til 100% velgørende aktiviteter. Akshaya Patra -fonden leverer daglige måltider til 1,4 millioner underbebyggede børn hver dag og hjælper fattige studerende med stipendium.

 

22 på lager

Varenummer (SKU): 552297 Kategori: Tag: